A Hóbor pincészet elkötelezett a kulturált alkoholfogyasztás iránt.
Az oldalra történő belépésével megerősíti, hogy már elmúlt 18 éves.
Fehér borok:
Olaszrizling: Illata rezedára emlékeztető, savai lágyabbak a megszokottnál, hiszen déli fekvésen termeljük. A fajta jellege erős, a bor végén a kesernyés mandula lecsengés dominál.
Muskotály: Szőlő elsődleges ízvilágára emlékeztet, bora selymes simulékony, rendkívül karakteres, finom parfümös illata sokakat megragad. Diszkrét savai harmónikus gyümölcsízzel párosulnak.
Szürkebarát: Savakban bársonyos, testes , tüzes, alkoholban gazdag, citrusos illatjegyekkel. Ásványos utóíze teszi még teljesebbé.
Kéknyelű: Badacsonyi borvidék egyik leghíresebb bora, igazi kuriózum. A kéknyelűt a savak eleganciája és egyedi ízvilága teszi különlegessé. Illata határozott, de nem tolakodó, élénk savérzetet mutat.
Édes borkülönlegességek:
Ürmösbor: Gyógynövények és szőlőbor egyvelege, a pincészetünk egyedi receptje alapján. A gyógynövényeknek köszönhetően rendkívül jó gyomornyugtató hatású, önálló aperitívként is fogyasztható.
Bodzásbor: Egyedi technológiájának köszönhetően a borban jelentős a bodzavirág illat, mint gyógynövény jótékony hatása is érvényesül. A teljes gyártási technológiája védett.
Vörösborok:
Cabernet Sauvignon: Illatában a szárított piros húsú gyümölcsökre emlékeztet, rövid érlelés után savai harmónikusak, a termőhelyre jellemző ásványos ízvilággal gazdagodik.
Boraink számos versenyen szerepeltek kimagasló eredményeket elérve.